"Direct approach with a smile"

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!
Naam:
E-mail:
Tel.nr.
Verstuur 

   

Happy teams making things that matter

BureauBD heeft zich vanaf het begin van Scrum niet alleen gericht op de pure softwareontwikkeling, maar heeft gelijk ingezien dat ook de gehele organisatie rondom de softwareontwikkelingsafdeling bij Scrum betrokken moet worden. Ondertussen passen wij Scrum/Agile met succes toe op zowel technische als niet technische afdelingen en ook op de onderlinge samenwerking tussen afdelingen. 

Enkele voorbeelden van transities binnen Softwaredevelopment organisaties die wij begeleidden zijn Philips, Belastingdienst, ProRail en Beurtvaartadres.  Gemeentes die wij begeleidden zijn onder andere de gemeenten Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Leiden. Wij hebben circa 150 scrum teams begeleid zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid, wij trainden scrum masters, product owners en teams zowel in Scrum Mastery als in SAFe.

Persoonlijk, respect, onafhankelijk

De drijvende kracht achter BureauBD is Sabina Renshof. Juist doordat zij van oorsprong niet uit de technische hoek komt, kan zij zich volledig focussen op de Scrum/Agile methode van werken. Renshof is in het bezit van diverse internationale certificaten omtrent Scrum/Agile en SAFe. In Nederland is zij een van de eerste SAFe Programme Consultants die ervaring heeft met het opstarten van Agile release trains in multinationale ondernemingen. In 2016 sprak zij samen met de Belastingdienst tijdens Agile 2016. 

Ons Ding

Onafhankelijk willen wij staan binnen agile transities omdat je soms moeilijke dingen moet doen en dan helpt het niet als je tegelijkertijd het imago van een grote inhuurpartij moet "dienen".  Wij hebben direct contact met de medewerkers bij u die met Scrum/Agile gaan werken. Met alle kennis en ervaring die wij bij klanten opdoen, blijven we continu Scrum/Agile verfijnen en onszelf ontwikkelen. We zijn dol op kruispunten van kennis, ontwikkelingen en mensen. Of het nou marketing en ruimteonderzoek is, kerk en Scrum, Scrum en gemeenten. Het zijn precies die plaatsen waar innovaties ontstaan, doordat mensen uit verschillende werelden samen werken en ontdekken. Met respect voor de andere kaste, passie voor het eigen vakmanschap, de wil om naar anderen te luisteren en de wens om samen iets moois te maken. Staan we met u op dat volgende kruispunt?