Sabina really helped us in our Agile transformation as a temporary but large scale program for developing mission critical software. As a mixed team, composed of lots of different suppliers and customers, we wanted and needed to implement scrum in our collaborative way of work and thinking. Sabina has been very succesful with this by training our teams and key players in particulair. Her "direct approach with a smile" was effective with both our enthoustiastic and more critical team members. All in all we wouldn't be where we are now - delivering working software every two weeks - without Sabina.

Robert de Bruin - Programme Manager ProRail Spoorweb

 

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!
Naam:
E-mail:
Tel.nr.
Verstuur 

   

Wat zoekt u op het gebied van Scrum/Agile?


  • Introductie in wat Agile precies is?

Scrum buzzt overal in uw organisatie, wat is dat nou precies en wat kunnen we er mee? Binnen IT hebben ze Scrum ingevoerd en nu moet ik als manager scrum teams gaan managen? Wat betekent het voor mij als manager? Ik ben project manager en moet nu scrum master worden? Wat betekent het voor mij? Wij bieden agile introducties aan voor verschillende doelgroepen. 

  • Advisering over invoering van een agile werkwijze?

U staat aan het begin van de invoering van Scrum of SAFe binnen uw organisatie maar weet niet wat een geschikte aanpak is om dit te doen: starten we met 1 of meerdere teams? Wanneer is het schalen van een agile werkwijze aan de orde en hoe? Wat betekent een agile transitie voor de mensen en hun nieuwe rollen? Onze advisering is praktisch: geen veranderplannen, maar samen werken via een zogenaamde transitiebacklog aan de eerstvolgende stappen, die uitvoeren en het plan aanpassen aan de volgende fase van uw verandering.

  • Trainingen?

Onze trainers zijn scrum.org certified, hebben veel ervaring in agile transities al dan niet binnen softwaredevelopment omgevingen en combineren trainen met begeleiden van transities. Wij verzorgen trainingen Scrum, Scrum XP en SAFe.

  • Nieuw! Agile Leadership Salon: Implementatie van een agile werkwijze binnen uw organisatie?

Wij hebben de afgelopen jaren programma's, business units en overheidsorganisaties begeleid in hun transitie van plangedreven naar waardegedreven adaptief organiseren en werken. Dit doen wij bijvoorbeeld in de rol van Scrum Master, Product Owner, Coach en trainer. Wij nemen van begin af aan mensen in uw organisatie mee. 

  • Coaching en mentoring?

Coaching on the job en mentoring van scrum teams, leiders en leidinggevenden, project- en programma management behoort tot ons dagelijks werk. Voor alle mensen betekent zelfsturendheid een ingrijpende verandering voor hun dagelijkse werk.

  • Advisering bij speciale onderwerpen?

U werkt met agile leveranciers maar de samenwerking loopt niet als verwacht of de teams die u inhuurde via uw aanbesteding zijn minder agile dan verwacht. U huurde een leverancier in met een fixed price contract en de teams werken agile.  Uw teams werken agile in een grotere organisatie maar de keten van levering naar de klant is nog niet agile. Wij helpen u met verbeteren van de samenwerking met leveranciers, marketing en sales door ze mee te nemen in uw agile transitie.

  • U wilt Scrum Master of Product Owner worden?

Samen met gecertificeerde Professional Scrum Trainers van scrum.org bieden wij scrum master en product owner trainingen aan, zowel incompany als open inschrijving. Bent u al scrum master en product owner en wilt u weten wat de volgende stap is? 

  • U wilt uw scrum teams begeleiden naar een volgende fase?